Tren d'alta velocitat Ouigo a Sants

La companyia de trens d’alta velocitat Ouigo posarà a la venda per menys de 20 euros el 90 % dels seus bitllets per viatjar dins d’Espanya durant aquest primer trimestre. L’oferta, que han anomenat Pink Days, estarà disponible aquest dimarts i dimecres (els dies 10 i 11 de gener). Segons ha informat l’empresa en un comunicat, es podran comprar bitllets per les rutes entre Madrid-Saragossa-Tarragona-Barcelona i Madrid-València.

La promoció començarà a les 9 h del dia 10 de gener i acabarà a les 23.59 h de l’11 de gener. Els bitllets es podran adquirir a la pàgina web de la companyia i també a través de l’aplicació.

Es podrà viatjar a partir del 16 de gener

Ouigo ha informat que els bitllets que s’adquireixin durant aquests dos dies permetran viatjar entre els dies 16 de gener i el 31 de març del 2023. Tindran un cost de 9, 15 i 19 euros, en funció de la ruta. Aquests preus serà per als adults. Pel que fa als infants (d’entre 4 i 13 anys), es manté la tarifa plana de 5 euros. Els menors de tres anys poden viatjar gratis si ho fan en braços d’un adult.

La companyia Ouigo va començar a operar a Espanya el 10 de maig del 2021 i des d’aleshores ja l’han feta servir 4,35 milions de persones. És el primer servei ferroviari de baix cost a l’estat que no opera Renfe, sinó la filial de la francesa SNCF.