Operació sortida cotxes Meridina

L’operació sortida pel pont de la Puríssima no ha presentat grans problemes de mobilitat a Barcelona. A la una del migdia d’aquest dijous, ja havien sortit de l’àrea metropolitana el 90 % dels 470.000 vehicles previstos pel Servei Català de Trànsit. De fet, la ciutat no es troba entre els punts conflictius de l’operació sortida, sinó que els problemes de mobilitat estan concentrats a les zones de muntanya, a Vic amb motiu del Mercat Medieval i a Espinelves per la Fira de l’Avet.

Per evitar accidents a les carreteres, el Servei Català de Trànsit demana precaució als conductors, moderar la velocitat i evitar el consum d’alcohol i drogues.

Aquest any s’han registrat 178 morts a les carreteres catalanes, un 17 % més que l’any passat en aquestes mateixes dates.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Dispositiu de trànsit pel pont de la Puríssima” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/dispositiu-transit-pont-desembre-2018/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]