El que sí s’han mantingut són les mesures als controls de seguretat de l’aeroport, on s’han repetit les cues per embarcar. Molts viatgers, conscients que el procés resultaria més lent, han optat per arribar abans. Alguns coincidien a assenyalar que la proximitat dels atemptats de Brussel·les els fa estar intranquils. D’altres, fins i tot, trobaven a faltar que hi hagués més agents de policia, perquè això els fa sentir més segurs.

A l’estació de Sants també hi ha hagut menys presència de cossos policials uniformats. Tot i que s’han vist equips de mossos d’esquadra als voltants de l’estació i patrullant pel vestíbul, treballadors de Renfe han assegurat que en dies anteriors, sobretot ahir, la seguretat era més notòria. Però la percepció dels usuaris és una altra: la majoria ha afirmat que sí, que han vist més agents de policia i que se senten més segurs. Alguns, però, creuen que veure’ls contínuament per l’estació genera inseguretat.

Amb tot, el que més s’ha repetit al llarg d’aquest Divendres Sant són les imatges d’alegriadels usuaris que afrontaven uns quants dies de vacances cap a destinacions diverses tant d’àmbit nacional com internacional. A l’aeroport, les úniques afectacions han estat en els vols procedents de Brussel·les. Aquest divendres n’havien d’arribar dos a les 12 però figuraven com a cancel·lats a les pantalles d’informació.