L’aturada indefinida del Tramvia Blau serà d’anys. Així ho ha assegurat la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, que ha defensat que l’aturada serà llarga perquè “sent un vehicle històric, el manteniment que s’ha de tenir és màxim”. Per aquest motiu, es farà una “modernització a fons” de tota l’estructura del Tramvia Blau en unes obres que Vidal ha titllat de complexes. Un cop enllestida la reforma, aquest transport històric de la ciutat tornarà a circular amb normalitat.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament no ha especificat la durada exacta de l’aturada, ja que , segons ha explicat, és difícil establir un termini perquè es tracta d’una “obra que no s’ha fet mai al Tramvia Blau”. En aquest sentit, Vidal ha destacat que s’està fent “una inversió en patrimoni que feia falta i que fins ara ningú no havia fet”.

D’altra banda, Vidal no ha fet referència al fet que els treballadors del Tramvia Blau denuncien manca d’informació per l’aturada indefinida

ERC recull firmes per evitar-ne el tancament indefinit

Esquerra Republicana de Catalunya ha engegat una campanya amb el lema “Salvem el Tramvia Blau” en la qual recullen signatures per salvar “un dels símbols del patrimoni de la nostra ciutat”. La iniciativa ha superat ja les 10.000 firmes.

ERC recull firmes per salvar el tramvia blau