Els treballs s’inicien en el sentit Drassanes i finalitzaran en el sentit plaça Espanya. L’actuació també preveu la pavimentació d’un tram de la ronda de Sant Pau que connecta amb l’avinguda del Paral·lel.

Aprofitant les afectacions de l’obra de reurbanització de l’avinguda Paral·lel, aquest diumenge també es repararà una junta transversal del carrer d’Urgell, entre Manso i Tamarit; això obligarà a tallar el carrer del Comte d’Urgell i desviar-lo pel carrer de Manso.


Reordenació de les terminals de bus

Durant el cap de setmana es farà la reordenació de terminals i parades de la xarxa de bus, ressituant diverses parades. En concret, a la ronda de Sant Pau, entre el carrer de les Flors i el carrer de Sant Pau, al costat Besòs, se situaran les terminals de les línies H14 i 21; entre el carrer de les Flors i plaça de Josep Maria Folch i Torres, també al costat Besòs de la ronda de Sant Pau, hi haurà la parada de pas de les línies 20, 64, 91 i N6; i, de manera provisional, la parada de bus especial substitutòria del funicular de Montjuïc.

Al carrer d’Aldana, costat mar, hi haurà la terminal de la línia 24. Finalment, al carrer del Marquès de Campo Sagrado, costat muntanya, se situarà la terminal de la línia 88.