Estació metro Jaume I
Tanca per obres l'andana del metro de Jaume I en direcció Trinitat Nova

L’andana de l’estació del metro de Jaume I, de la L4, en direcció Trinitat Nova, romandrà tancada entre el 24 de novembre i el 3 de desembre. És el temps necessari per fer-hi obres per adaptar-ho a persones amb mobilitat reduïda. Des d’aquest dissabte, els trens no s’aturaran a Jaume I i aniran directament de l’estació de Barceloneta a la d’Urquinaona. L’altra andana, en direcció La Pau, funciona amb normalitat.

Alternatives de mobilitat

Durant els deu dies d’afectació, per anar des de la Barceloneta a  Jaume I, TMB ofereix alternatives com agafar les línies de bus V15 o 45 (47 a partir del dia 26) que circulen per la Via Laietana, o bé continuar amb metro fins a Urquinaona, i allà fer el canvi de sentit (direcció La Pau) i baixar a l’andana oberta de Jaume I. Per fer el recorregut a la inversa caldrà agafar les línies de bus V15, V17 i 45 (47 a partir del dia 26) i baixar a la parada Via Laietana – Comtal, a 70 metres de l’accés del metro d’Urquinaona.

Les obres deixaran dos ascensors instal·lats i remodelaran els vestíbuls de l’estació. Van a càrrec del departament de Territori i Sostenibilitat i tenen un pressupost de 4 milions d’euros.