L3 metro barcelona

No només hi haurà talls al metro a l’L5 del metro de Barcelona aquest estiu: el juliol i l’agost també hi haurà obres a l’L3 del metro que comportaran alteracions en el servei. Hi haurà afectacions diverses entre l’11 de juliol i el 17 d’agost per treballs de millora a la via del tram entre Paral·lel i Liceu; unes obres que afectaran, sobretot, aquesta última estació. TMB recomana als usuaris utilitzar les línies de bus convencionals i planificar els recorreguts amb temps per desplaçar-se per aquest punt de la ciutat.

A continuació et detallem en què consistiran les obres a l’L3 del metro de Barcelona i quines parades estaran afectades.

El tram entre Paral·lel i Liceu, fora de servei a l’agost

A partir del dilluns, 1 d’agost, el tram de l’L3 entre les estacions de Paral·lel i Liceu quedarà inoperatiu a causa de les obres. Afectarà, doncs, també, l’estació de Drassanes. El metro funcionarà amb normalitat al llarg de la resta de la línia, entre Zona Universitària i Paral·lel i entre Liceu i Trinitat Nova. En el tram afectat no circularan trens fins al dimecres dia 17 d’agost.

obres L3 metro barcelona 2022

Afectacions a Liceu al juliol

L’estació de Liceu serà on les obres tindran més repercussió, fins al punt que hi haurà afectacions prèvies a partir de l’11 de juliol. Des d’aquest dia i fins al 19 juliol, els trens no s’aturaran a l’andana en sentit Zona Universitària. D’altra banda, del 20 i al 31 no tindran parada en direcció Trinitat Nova.

obres L3 metro barcelona 2022

Alternatives en transport públic

Transports Metropolitans de Barcelona recomana fer servir les línies d’autobús convencional V13, 59, D20 i H14 per cobrir el recorregut que deixarà de fer el metro. En aquest sentit, TMB convida els usuaris a planificar els trajectes a través de l’aplicació mòbil de TMB.

D’altra banda, cal recordar que els passatgers tenen el telèfon d’atenció al ciutadà 900 701 149 per fer qualsevol consulta.

Així quedaran els preus dels bitllets de metro i Renfe amb la rebaixa del 50 %
obres L3 metro barcelona 2022