Per obres de manteniment, el servei de l’L2 del metro de Barcelona estarà interromput entre les estacions de Clot i la Pau els dies 15 i 16 de juny. La línia lila funcionarà amb normalitat entre les estacions de Paral·lel i Clot, d’una banda, i entre la Pau i Badalona – Pompeu Fabra per l’altra, deixant fora de servei les estacions de Bac de Roda i Sant Martí. TMB ha habilitat un servei d’autobusos llançadora entre les afectades.

Les obres de manteniment en aquest tram requereixen més temps del que permet l’horari en què el metro no està operatiu. Segons explica Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), es tracta d’una intervenció totalment necessària pel manteniment i bon funcionament de l’L2. Diuen, també, que això no alterarà les freqüències de pas de la resta de la línia, que funcionarà com qualsevol altre cap de setmana.

Servei llançadora de bus per les obres a l’L2

Per cobrir el tram afectat s’ha habilitat un servei d’autobusos llançadora entre les estacions de Clot i la Pau. Fan el recorregut 10 vehicles amb freqüències de tres minuts. En direcció la Pau, circulen per l’avinguda Meridiana, el carrer de València, el carrer d’Espronceda i encaren la rambla de Guipúscoa fins a l’estació de la Pau —amb parada a la cruïlla amb Bac de Roda i Cantàbria, coincidint amb l’estació de metro de Sant Martí.

Parades de bus a Guipúscoa i Aragó amb Meridiana

En direcció Clot, els busos llançadora circulen per rambla de Guipúscoa, realitzant les mateixes parades en sentit ascendent i arribant a la cruïlla del carrer d’Aragó amb l’avinguda Meridiana, on se situa l’accés a l’estació de Clot.