L’Ajuntament ha aprovat el projecte per a la segona fase d’obres per construir la futura llosa de cobriment de la ronda entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut Vall d’Hebron, entre els barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera. Es preveu que les obres comencin al març, i que s’allarguin deu mesos.

Les feines consistiran en l’execució dels murs de recolzament laterals i la llosa, amb les quals s’acabarà el cobriment del primer tram de la ronda de Dalt a l’altura de la Vall d’Hebron. Aquests treballs, que es reprendran al març del 2018 i que està previst que s’allarguin deu mesos, i donaran continuïtat a les obres fetes aquest estiu, que van servir per construir els fonaments i el mur estructural.

obres cobertura ronda dalt

 

El pressupost d’aquestes obres és de 10,6 milions d’euros. Un cop acabades, s’urbanitzarà la superfície de la llosa que es guanyarà com a zona de passeig i activitats. El projecte definitiu per definir-ne el disseny i usos ciutadans es decidirà a través d’un procés participatiu que s’iniciarà properament.