La nova marca es dirà EVA i farà el trajecte de Madrid a l’estació intermodal del Prat de Llobregat, sense parar a Sants. Els bitllets només es podran comparar per internet i seran un 25 % més barats. Aquest nou servei s’estrenarà d’aquí a un any i tindrà cinc freqüències diàries.

La presentació formal l’ha feta el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, des del Prat de Llobregat. La nova connexió entre Madrid i Barcelona s’estrenarà al febrer del 2019 i l’estació final serà el Prat, sense aturar-se a Sants.  Renfe ha batejat aquesta nova connexió com a EVA. Segons De la Serna és un servei que “arriba per complementar l’AVE i no per substituir-lo”.
Renfe ha pensat especialment en usuaris joves, que compraran els bitllets a través d’internet i que demanen “immediatesa, personalització i pagar només pels serveis que necessiten.” Un dels principals reclams del nou servei serà el preu que serà entre un 20 % i un 25 % inferior al de l’AVE i a més hi haurà servei de wifi per als viatgers. Els passatgers podran comprar bitllets perquè grups de sis persones es puguin asseure’s junts a un preu reduït. També hi haurà espais específics per a mascotes o per guardar-hi material esportiu. El nou servei tindrà cinc freqüències diàries per sentit i parada al Camp de Tarragona.