A través de l'aplicació eCooltra Motosharing, l'usuari geolocalitza les motos disponibles més properes i en reserva la que vulgui. Té 30 minuts fins a arribar al vehicle abans que la reserva s'anul·li automàticament. Un cop a la moto, cal desbloquejar-ne el seient a través del telèfon per recollir el casc i prémer el botó d'arrencada. TOMÀS MEGÍA, CEO d'eCooltra "Están absoltamente conectadas y eso lo necesitamos para saber en todo momento el estado de las motos, dónde están y qué necesidades tienen, por ejemplo, si hay que cambiar la batería." La velocitat està limitada als 45 km/h perquè són ciclomotors. Un cop finalitzat el servei, la moto es pot aparcar en qualsevol lloc dins d'una zona de devolució de 40 quilòmetres quadrats que l'empresa ha fixat per tenir més vehicles a l'abast. Novament a través del mòbil es finalitza el lloguer. "El llançament del servei es farà al març a Barcelona i al llarg d'aquest 2016 també tenen previst implantar-lo a Madrid, Milà i París." Engegaran amb 250 motos disponibles i el preu oscil·larà entre els dos i els tres euros per cada 10 minuts. MERCEDES VIDAL, regidora de Mobilitat "Estem parlant d'una estratègia de mobilitat elèctrica i de vehicle compartit, això és doblement interessant. 01:02 Tenim present des del govern municipal que l'agenda de mobilitat sostenible és una qüestió molt important. Tenim un problema molt greu de contaminació." Segons els creadors de la iniciativa, una moto elèctrica compartida fa un servei equivalent a 10 motos convencionals.

A través de l’aplicació eCooltra Motosharing, l’usuari geolocalitzarà les motos disponibles més properes i podrà reservar la que vulgui. Tindrà 30 minuts fins a arribar al vehicle abans que la reserva s’anul·li automàticament. Un cop a la moto, caldrà desbloquejar-ne el seient a través del telèfon per recollir el casc i prémer el botó d’arrencada.

La velocitat estarà limitada als 45 km/h perquè són ciclomotors. Un cop finalitzat el servei, la moto es pot aparcar en qualsevol lloc dins d’una zona de devolució de 40 quilòmetres quadrats que l’empresa ha fixat per tenir més vehicles a l’abast. Novament a través del mòbil es finalitza el lloguer.

El llançament del servei es farà al març a Barcelona i al llarg d’aquest 2016 també tenen previst implantar-lo a Madrid, Milà i París. Engegaran amb 250 motos disponibles i el preu oscil·larà entre els dos  i els tres euros per cada 10 minuts.

Segons els creadors de la iniciativa, una moto elèctrica compartida fa un servei equivalent a 10 motos convencionals