Túnels de Vallvidrera

Un motorista ha mort aquest divendres a la tarda en un accident a la C-16, a tocar dels túnels de Vallvidrera, a Barcelona. Les primeres investigacions policials apunten que la motocicleta ha xocat amb un cotxe que feia un gir prohibit. Els Mossos d’Esquadra han detingut la conductora del turisme, que ha donat negatiu en el control d’alcohol i drogues. Se l’acusa d’imprudència greu.

Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat un carril en cada direcció de la C-16 i això ha provocat retencions de més de tres quilòmetres en els dos sentits.

13 motoristes morts a Barcelona aquest 2019

L’accident s’ha produït a primera hora de la tarda, a l’altura del quilòmetre 5 de la C-16. Fonts del Servei Català de Trànsit confirmen a betevé que aquest punt forma part del terme municipal de Barcelona. Per tant, en el que va del 2019 ja han mort 21 persones en accidents de trànsit a la ciutat, 13 de les quals eren motoristes. Precisament aquest dijous va morir un altre motorista al túnel de la Rovira.