Un motorista de 50 anys ha mort la matinada d’aquest divendres en un accident de trànsit a la Zona Franca quan ha xocat amb un camió. La víctima, que venia circulant pel carrer 3, s’incorporava al carrer A des d’una rotonda, moment en el qual s’ha produït el sinistre. Els fets han passat a les 4.30 h. Amb aquest ja són sis els motoristes que han mort aquest 2017 a Barcelona.

En el moment del sinistre s’han desplaçat fins al lloc dels fets efectius de la Guàrdia Urbana, de Bombers de Barcelona, i dels Serveis d’Emergències Mèdiques. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la policia s’ha encarregat d’investigar el xoc mortal.

Segons informa l’Ajuntament, fer canvis de carril sense precaució va ser la cinquena causa directe d’accidents de trànsit de l’any passat. Aquest tipus de sinistre va comportar un total de 753 accidents amb víctimes durant el 2016. El consistori demana màxima precaució en la conducció, que es respectin els límits de velocitat i les senyals de trànsit, no fer girs prohibits i mantenir la distància de seguretat. Aquest any a la ciutat hi ha 11 persones que han mort, sis de les quals són motoristes.