Aquestes imatges són de mitjan febrer, quan un motorista va tenir un accident a la C-31, a l'Hospitalet de Llobregat, en què va involucrar dos vehicles més. Pocs segons després un taxi afluixa la marxa quan veu el cos inconscient a l'asfalt i continua el seu camí després d'esquivar-lo. Gràcies a les càmeres de seguretat, els Mossos d'Esquadra han denunciat al taxista, veí de Barcelona, per no aturar-se a socórrer la víctima. La policia ha denunciat el taxista per la via administrativa i, per tant, se'l sanciona amb una multa que podria rondar els 150 euros. El càstig hauria pogut ser més elevat si hagués constituït un delicte d'omissió del deure, de socors que hauria suposat una pena de fins a 12 mesos de presó. Però no es complien els requisits. Tot i que es tracta d'un cas aïllat, les associacions de víctimes d'accidents de trànsit consideren que manca solidaritat per part dels conductors. Els Mossos d'Esquadra recorden que els conductors que presenciïn un accident de trànsit han de protegir la zona amb el seu automòbil, alertar el 112 i socórrer a la víctima.

Aquestes recomanacions arriben després de la detenció d’un veí de Barcelona que no es va aturar en veure un motorista accidentat. Tot i que es tracta d’un fet aïllat, les associacions de víctimes d’accidents de trànsit consideren que manca solidaritat per part dels conductors.També reconeixen, però, que caldrien més garanties perquè les persones que s’aturin no es vegin, després, implicades en els fets.

D’altra banda, els cossos de seguretat recorden que davant un accident, és important fer companyia a la víctima i tranquil·litzar-la, però en cap cas, moure-la fins que arribin els efectius d’emergències.