Una dona de 33 anys ha estat atropellada per una patrulla dels Mossos d’Esquadra aquest dilluns al matí a la via Laietana, a l’altura del número 8. La vianant, en estat crític, ha estat intubada “in situ” i traslladada a l’Hospital del Mar, on ha quedat ingressada a l’UCI. La víctima té nom estranger, per la qual cosa no es descarta que pugui ser una turista.

Els fets han passat poc després de dos quarts d’11 del matí. Un testimoni amb qui ha parlat betevé afirma que el vehicle dels Mossos circulava en sentit nord i ha envestit la dona, que travessava el pas de vianants en verd -segons la mateixa font-. En aquell moment, ha estat envestida pel vehicle uns metres més amunt. Una mica més enrere anava -afirma una altra persona que ha vist l’accident- l’acompanyant de la dona, que no ha resultat ferit.

No consta que la policia catalana hagi fet ús de la sirena, però sí que duia els llums blaus posats (els prioritaris, com es diu en argot), tal com han reconegut des del cos. Fonts dels Mossos han explicat que el vehicle havia rebut l’alerta per una baralla a interior d’un domicili i en el moment del sinistre s’hi dirigia.

En la investigació que s’ha obert es mirarà de comprovar les imatges que segurament han captat les càmeres de seguretat de l’Oficina del Cens Electoral – l’Institut Nacional d’Estadística, situada just davant.