Els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu de seguretat a l’estació de Sants a primera hora d’aquest dimarts al matí que ha restringit els accessos al metro. A les 9 h però, s’han reobert totes les restriccions i l’estació ha recuperat la normalitat.

Fonts policials han informat a betevé que no ha succeït cap fet en concret, però no han donat més detalls de l’operació. Tot apunta que és un dispositiu de cara al segon aniversari del referèndum de l’1 d’octubre, en què la cúpula del cos ha reforçat els antiavalots. 

Mossos a Sants

Abans de les 6 h, han tancat tots els accessos a la L5, és a dir, els que estan situats dins l’estació. Els passatgers només han pogut entrar o sortir del metro per l’accés de la L3, situat al carrer de Numància. Tot i això, el metro ha funcionat amb normalitat en tot moment.

Pel que fa Rodalies, el servei tampoc no s’ha vist interromput, tot i que els usuaris només hi han pogut accedir per les portes centrals de l’estació situats a la plaça dels Països Catalans i a la de Joan Peiró. En alguns moments, s’ha restringit el pas per les portes laterals.