Un home de 56 anys ha mort aquest diumenge a primera hora del matí després de tenir un accident de trànsit. Es tracta d’un motorista que circulava per la C-31, d’entrada a la ciutat, que ha tingut una caiguda a les 5.46, a l’altura del carrer de Bilbao, al districte de Sant Martí. L’Ajuntament ha informat que la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) s’està fent càrrec de la investigació.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha volgut donar el condol pel motorista mort a familiars i amics a través de les xarxes socials. A més, ha aprofitat per refermar-se en el compromís de continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a Barcelona.

El segon motorista mort en menys de 24 hores

Aquest accident s’ha d’afegir al que hi va haver aquest dissabte a la tarda a l’avinguda de la Meridiana amb un motorista mort després de xocar amb un cotxe. La víctima era també un home de 59 anys. Amb aquestes dues, la xifra de víctimes mortals en accidents de trànsit a la ciutat puja fins a quinze, nou de les quals motoristes.

Les dades de sinistralitat superen de llarg a les xifres de víctimes mortals per accident de trànsit del 2017. L’any passat hi va haver 12 víctimes mortals, 7 de les quals eren motoristes.