carrer arago accident motorista

Una motorista de 22 anys va morir aquest dimarts en un accident de trànsit a Barcelona, al barri del Clot. Segons ha informat l’Ajuntament, en el sinistre es van veure implicats la motocicleta i un camió. Va passar al migdia, a l’altura del número 614 del carrer d’Aragó, a tocar de l’estació de Renfe de Clot-Aragó.

La motorista va resultar greument ferida i la van traslladar a l’hospital, on va morir aquest dimarts al vespre. És la novena víctima en accident de trànsit aquest 2021. L’Ajuntament ha traslladat el condol a la família i amics de la jove.

Cinquè accident mortal de moto del 2021

Aquest és el cinquè motorista mort en accident de trànsit aquest 2021. Dels quatre anteriors, tres van ser a l’abril, amb pocs dies de diferència, i un al juny. L’últim, va ser un noi de 22 anys que va caure a la ronda de Dalt. L’anterior va ser un home de 57 anys, que va morir en un accident a la ronda del Litoral el 27 d’abril. Un altre va passar només dos dies abans, el 25 d’abril, a la Dreta de l’Eixample. I el primer sinistre de l’any amb un motorista accidentat va ser el 19 d’abril a la Zona Franca. Amb aquesta ja són nou les víctimes mortals en accident de trànsit des que va començar l’any.