La Guàrdia Urbana ha prohibit aparcar en diversos trams del carrer de Lleida, l’avinguda de Miramar i el passeig Olímpic. Això, junt amb els talls de trànsit, fa que l’opció més viable per accedir a la muntanya sigui el transport públic. I sembla que és el que estan fent majoritàriament els barcelonins que ja s’hi han desplaçat, perquè fins al moment no s’han produït congestions greus de trànsit.

Fins ara, el punt de màxima atracció de gent és l’Anella Olímpica, perquè a les Piscines Picornell, l’Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi i l’esplanada que els separa s’hi celebren els X Games. S’espera que des de dijous i fins a aquest diumenge hi passin 140.000 espectadors, la majoria durant el cap de setmana.

La prova de foc definitiva de la mobilitat a la muntanya és aquest dissabte a la nit, quan el públic dels X Games coincidirà amb tots aquells que vulguin visitar algun dels set museus ubicats al voltant de Montjuïc, que obren fins a la 1 de la matinada: el MNAC, CaixaForum, el Museu Olímpic i de l’Esport, la Fundació Joan Miró, el Museu d’Arqueologia, el Museu de les Arts Escèniques i el Refugi 307 (al Poble-sec).