Els veïns del barri fa temps que reclamen solucions, ja que es tracta d’una part de la ciutat amb forts pendents i on, a més, no hi arriba el metro. Les reivindicacions han pres especial rellevància després de la vaga que, durant dos mesos, va afectar les línies d’autobús que comuniquen Torre Baró amb la resta de la ciutat. De fet, al mes d’abril, després que s’acabés l’aturada, ja van anunciar que es reunirien amb els responsables del districte per concretar millores. Amb les mesures pactades aquest dimecres, l’Ajuntament vol donar resposta a les demandes ciutadanes. En conjunt, s’han concretat vuit actuacions.

La parada de l’Avinguda d’Escolapi Càncer es reubicarà, i en aquesta mateixa línia es col·locaran marquesines a diversos punts; tot, buscant el màxim consens amb els qui viuen a la zona. També es farà una parada nova per donar servei als usuaris del CAP Torre Baró.

Pel que fa a les línies que actualment circulen pel barri, es millorarà la freqüència de pas de la 82, i la 83 començarà el recorregut a les 7 h els dies festius. Per aconseguir que hi arribin més autobusos, es modificarà el recorregut de la 62 i la 76, de TMB.

Finalment, quant a infraestructures, l’Ajuntament s’ha compromès a ampliar el revolt del carrer de Castellfollit amb el carrer de Sant Feliu de Codines, a fer obres de millora als vials i a instal·lar lavabos al final de les línies 80, 81, 82 i 83.

La majoria de mesures es materialitzaran, segons han acordat, abans que s’acabi l’any, però hi haurà algunes excepcions. L’augment de la freqüència de la línia 82 i l’ampliació d’horaris de la 83 entraran en vigor a partir de l’1 de gener del 2014.