fora servei L5 metro barcelona

Els darrers metros sortiran aquest dissabte, 22, i diumenge, 23, a les 2 h i tornaran a circular a partir de les 5 h. L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha decidit prorrogar aquest horari a les xarxes de metro, FGC i TRAM com a mínim aquest cap de setmana, tot i que dijous, 20, acabarà el toc de queda decretat per la Generalitat. Segons ATM, la raó és que es mantenen una setmana més les restriccions a la restauració i el tancament de l’oci nocturn per tal de contenir els contagis de la sisena onada.

Pel que fa al servei de Nit Bus de l’AMB i la resta de busos nocturns de la Generalitat de Catalunya, la previsió és que mantinguin l’horari habitual, sobretot per facilitar la mobilitat dels treballadors.

Restriccions a Catalunya i mesures per la covid, última hora: fi del toc de queda

Detallem totes les mesures i restriccions a Catalunya després dels últims canvis anunciats pel govern

Horari limitat des del 23 de desembre

L’horari dels serveis de transport públic s’ha anat adaptant a cada moment a la situació sanitària i les restriccions vigents. L’horari que ara es prorroga es va aplicar el 23 de desembre, en activar-se el toc de queda, que limitava les activitats i trobades entre la 1 i les 6 h, a més de tancar l’oci nocturn i restringir l’oferta de restauració, entre d’altres. Es va modificar aleshores l’horari d’abans de la pandèmia, que s’havia recuperat just abans de Sant Joan.