Aquest divendres hi ha convocada una vaga parcial al metro, que afectarà la franja compresa entre les 6 h i les 9 h, i les 17.30 h i les 20.30 h. De moment, no se n’han establert els serveis mínims. Per intentar desconvocar aquesta aturada, i per resoldre el conflicte laboral en general, sindicats i empresa s’han reunit aquest matí a la seu del Departament d’Empresa i Ocupació.

Una trentena de treballadors s’han concentrat davant la conselleria per donar suport als membres del comitè. La reunió ha començat a les 10.30 h i encara no ha finalitzat. Els ànims, però, no apunten a cap acord.

Aquest dimecres hi ha convocada una assemblea a les Cotxeres de Sants per posar en comú les propostes de la direcció de TMB i detallar les aturades de divendres. Sense haver finalitzat la reunió, els treballadors del suburbà ja parlen de continuar amb les mobilitzacions durant el mes de desembre. Unes protestes que ja van anunciar els empleats del bus amb la intenció d’afectar el consum nadalenc. Tot i que dins el sector del bus quatre sindicats han acceptat la proposta de l’empresa, en el cas del metro, el Comitè d’Empresa s’hi nega completament.