Foto d'arxiu d'un comboi de TMB de la sèrie 4000

El transport públic s’adapta a les necessitats de les dates nadalenques. Hi ha menys demanda en horari laboral i d’estudi però, en canvi, hi ha més viatges per desplaçar-se cap a zones comercials o per assistir a reunions familiars i sortides de lleure. Transports Metropolitans de Barcelona informa dels horaris especials tant per a la nit del 24 com per als dies 25 i 26 i també dels horaris que hi haurà la nit de Cap d’Any i el dia de Cap d’Any.

Dilluns, 24 de desembre, nit de Nadal, els autobusos faran l’última sortida de les parades d’origen a les 22 h. Si l’opció escollida és el metro, cal tenir en compte que el servei s’acaba a les 23 h.

El dia 25 el servei de metro, en canvi, s’allargarà fins a les dues de la matinada i el dia de Sant Esteve funcionarà des de les 5 h del matí fins a la mitjanit.

Metro durant tota la nit

Com ja és habitual, el metro donarà servei ininterromput durant tota la Nit de Cap d’Any. El primer dia del 2019 el metro funcionarà fins a la mitjanit. Un altre dia en què hi haurà servei continuat de metro és durant la nit de Reis, el 5 de gener. El diumenge 6 de gener el servei funcionarà fins a la mitjanit.