Els aiguats d’aquesta setmana a Barcelona han tornat a generar filtracions d’aigua a l’estació de metro de Roquetes, a l’L3. Els operaris han posat galledes i serrim per mitigar la filtració d’aigua. TMB nega que es tracti de la mateixa fuita que ja havien denunciat els veïns. En aquesta ocasió ho atribueix als desguassos, que assegura que s’han vist desbordats per les pluges fortes de les darreres hores.

Actuacions constants per les queixes dels usuaris

Fonts de la companyia sostenen que s’està treballant constantment a l’estació de Roquetes, però adverteixen que es tracta d’una estació molt fonda al costat de la muntanya, i que això fa que hi baixin grans quantitats d’aigua altament calcària i, per tant, corrosiva. De moment, la nit d’aquest dilluns s’ha estat treballant en les zones afectades per l’aigua i es farà un repàs dels desguassos. La setmana que ve està previst que es reposin tres planxes de l’aplacat vertical dels dos vestíbuls.

Els veïns, de la seva banda, asseguren que l’estat de l’estació “fa pena” i avisen que els usuaris poden patir relliscades a causa de les filtracions.