Un "mega" bus a cost de "mini" preus. Aquest és el reclam de la companyia, que ha començat a operar a Barcelona amb una línia diària entre la Ciutat Comtal, Tolosa i París. Ofereix tarifes des d'un euro, però caldrà afanyar-se. La lletra petita diu que només els set primers seients venuts tindran aquest preu. Després el cost del bitllet va pujant però asseguren que el màxim no supera els 19 euros per anar a París. JUAN PABLO VALGO "Ocho euros entre los dos desde Toulouse. Són cinco horas pero el precio está bien, lo vale." Un cop a la capital francesca, podem fer connexions cap a altres ciutats europees com Londres. En aquest cas, el trajecte s'allarga unes 27 hores. Els busos tindran origen i final a l'Estació del Nord. "Barcelona reuneix totes les característiques que esperem trobar en un indret per operar amb Megabus. Hi ha llocs fantàstics per als turistes i hi ha molta gent de Barcelona que es podrà beneficiar de viatjar a França i altres destinacions." L'empresa també vol captar clients estudiants per la presència d'universitats a Tolosa i Barcelona. NICOLÁS CARRERA "Con respecto al avión, el precio para nosotros, que somos estudiantes, es buenísimo. Y con respecto a otras compañías de bus, me parece muy barato." Amb mascota inclosa, Megabus pretén incrementar els dos milions de viatgers que transporta anualment.

A partir d’aquest dimarts, la companyia Megabus.com ha posat en funcionament una línia diària entre Barcelona, Tolosa i París. L’Estació del Nord serà el punt d’origen i final. L’empresa ofereix tarifes des d’un euro. Però, com acostuma a passar, hi ha lletra petita. Només el 10% dels seients tenen aquest preu, és a dir, set places. Un cop aquestes s’han venut, el cost del bitllet va pujant però asseguren que el màxim no supera els 19 euros per anar a París.

La capital francesca serveix d’intercanviador per fer connexions cap a altres ciutats europees com Londres. En aquest cas, el trajecte s’allarga unes 27 hores des de Barcelona. Megabus.com es va estrenar al Regne Unit el 2003 i anualment transporta dos milions de passatgers.