Tens present com és el mapa del metro de Barcelona? Si vols moure’t per Barcelona en metro i desconeixes el recorregut de totes les línies de metro i a quines parades pots fer transbord, estàs al lloc correcte. T’orientem per desplaçar-te per la ciutat, amb el mapa del metro i les seves 10 línies (ACTUALITZAT 2020). Descarrega-te’l en PDF.

 

Consulta des de quines parades de metro de Barcelona pots fer transbordament a altres línies, a la xarxa de Rodalies de Renfe, TRAM, FGC o Funicular. També t’oferim informació de quines estacions de metro són accessibles i disposen d’ascensor.

[vc_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1550574784251{background-color: rgba(249,87,65,0.8) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Línies de metro a Barcelona” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Línia 1 (L1) – vermella

linia 1 metro barcelonaLa Línia 1 del metro de Barcelona (L1) es coneix com la línia vermella i circula de Fondo (Santa Coloma de Gramanet) fins a l’Hospital de Bellvitge (l’Hospitalet). Hi ha diverses parades que no són accessibles: Plaça de Sants, Espanya, Urquinaona i Clot.

Línia 2 (L2) – lila

linia 2 metro barcelonaLa Línia 2 (L2) és la línia lila. Totes les parades del trajecte entre Paral·lel i Badalona Pompeu Fabra són accessibles.

Línia 3 (L3) – verda

La L3 (línia verda) uneix la Zona Universitària amb Trinitat Nova. La parada de Plaça Espanya és l’única que no és accessibles.

Línia 4 (L4) – groga

Línia 4 Metro BarcelonaLa L4 (línia groga) uneix La Pau amb la Trinitat Nova. Les parades de Ciutadella – Vila Olímpica, Jaume I, Urquinaona i Verdaguer  no estan adaptades.

Línia 5 (L5) – blava

Línia 5 metro Barcelona

La L5 (línia blava) connecta Cornellà Centre amb la Vall d’Hebron. Plaça de Sants, Verdaguer i Maragall no estan encara adaptades.

Línia 9 Nord

Línia 9 Nord Metro BarcelonaLa L9 Nord va de La Sagrera a Can Zam. Totes les estacions són accessibles.

Línia 9 Sud

Línia 9 Sud Metro Barcelona

La L9 Sud uneix la T1 de l’aeroport Josep Tarradellas amb la Zona Universitària. Totes les parades són accessibles.

*Horari de les estacions Parc Logístic, Mercabarna i Mas Blau (L9 Sud): de dilluns a diumenge de 5 a 0 hores.

Línia 10 Nord

Línia 10 Nord metro Barcelona

La L10 Nord connecta La Sagrera amb Gorg (Badalona). Totes les parades estan adaptades.

Línia 10 Sud

linia 10 sud recorregut

La L10 Sud fa el trajecte entre Zona Franca i Collblanc. Totes les estacions són accessibles.

Línia 11 (L11)

Línia 11 metro Barcelona

 

La L11 uneix la Trinitat Nova i Can Cuiàs. Totes les estacions estan adaptades.

Altra informació que et pot interessar:

🚇 Quines són les noves tarifes per a TMB el 2020?

L’ATM ha canviat les tarifes i targetes de transport per al metro, Rodalies, FGC, bus i TRAM. La T-10 desapareix i es posen en marxa la T-Usual, la T-Casual i la T-Familiar. Consulta totes les tarifes i títols.

Com funciona la T-Casual i la T-Usual?

La T-Casual substitueix la T-10, que desapareix, i passa a tenir un preu d’11,35 euros (1 zona) i es converteix en un títol unipersonal, de manera que no es pot utilitzar per més d’una persona de forma simultània. La T-Usual és una targeta personalitzada que substitueix la T-Mes i la T-50/30.

Què és la T-Familiar?

És un nou títol de transport públic. És multipersonal i inclou vuit viatges per a famílies de fins a quatre membres. La targeta es podrà utilitzar durant 30 dies. Consulta les tarifes de la T-Familiar per zones.