mapa metro barcelona 2020

Tens present com és el mapa del metro de Barcelona? Si vols moure’t per Barcelona en metro i desconeixes el recorregut de totes les línies de metro i a quines parades pots fer transbord, estàs al lloc correcte. T’orientem per desplaçar-te per la ciutat, amb el mapa del metro i les seves 10 línies (ACTUALITZAT 2020).

 

Consulta des de quines parades de metro de Barcelona pots fer transbordament a altres línies, a la xarxa de Rodalies de Renfe, TRAM, FGC o Funicular (descarrega-te’l aquí en PDF). També t’oferim informació de quines estacions de metro són accessibles i disposen d’ascensor.

Línia 1 (L1) – vermella

linia 1 metro barcelonaLa Línia 1 del metro de Barcelona (L1) es coneix com la línia vermella i circula de Fondo (Santa Coloma de Gramanet) fins a l’Hospital de Bellvitge (l’Hospitalet). Hi ha diverses parades que no són accessibles: Plaça de Sants, Espanya, Urquinaona i Clot.

Línia 2 (L2) – lilalinia 2 metro barcelonaLa Línia 2 (L2) és la línia lila. Totes les parades del trajecte entre Paral·lel i Badalona Pompeu Fabra són accessibles.

Línia 3 (L3) – verda

La L3 (línia verda) uneix la Zona Universitària amb Trinitat Nova. La parada de Plaça Espanya és l’única que no és accessibles.

Línia 4 (L4) – groga

Línia 4 Metro BarcelonaLa L4 (línia groga) uneix La Pau amb la Trinitat Nova. Les parades de Ciutadella – Vila Olímpica, Jaume I, Urquinaona i Verdaguer  no estan adaptades.

Línia 5 (L5) – blava

Línia 5 metro Barcelona

La L5 (línia blava) connecta Cornellà Centre amb la Vall d’Hebron. Plaça de Sants, Verdaguer i Maragall no estan encara adaptades.

Línia 9 Nord

Línia 9 Nord Metro BarcelonaLa L9 Nord va de La Sagrera a Can Zam. Totes les estacions són accessibles.

Línia 9 Sud

Línia 9 Sud Metro Barcelona

La L9 Sud uneix la T1 de l’aeroport Josep Tarradellas amb la Zona Universitària. Totes les parades són accessibles.

*Horari de les estacions Parc Logístic, Mercabarna i Mas Blau (L9 Sud): de dilluns a diumenge de 5 a 0 hores.

Línia 10 Nord

Línia 10 Nord metro Barcelona

La L10 Nord connecta La Sagrera amb Gorg (Badalona). Totes les parades estan adaptades.

Línia 10 Sud

La L10 Sud fa el trajecte entre Foc i Collblanc. Totes les estacions són accessibles.

Línia 11 (L11)

Línia 11 metro Barcelona

 

La L11 uneix la Trinitat Nova i Can Cuiàs. Totes les estacions estan adaptades.