Són les conseqüències més directes dels treballs de reurbanització de la via. "Mira, amb un cigarro i parlant, i amb tranquil·litat". "Fatal, que es sábado y llevamos toda la mañana perdida". Durant tot el dia d'avui, s'han tallat els quatre carrils d'entrada a la ciutat per l'avinguda Meridiana. Concretament el tram afectat és entre el carrer de Pegàs i el de Martí Molins. Per això, els vehicles que entren a la ciutat se'ls ha desviat per altres carrers. Una modificació de la circulació que ha servit perquè els treballadors s'afanyin a asfaltar la via i pintar els carrils. RAMON "Llevamos muchos años sufriendo y padeciendo las obras estas" LUCIANO "En la época que cerraron justo las vallas grandes hemos notado que cayó un 50% las ventas. La gente no ve, si no ve, no entra, no pregunta, no se interesa". JOAN "Claxons dels cotxes, es camions que carreguen,els que no carreguen els que esmolen les rajoles. Ha sigut un caos". Les obres són per a la construcció de la nova estació de Rodalies de Sagrera-Meridiana. Uns treballs en què s'han invertit més de 34 milions d'euros i que, segons Adif, funcionen a bon ritme. Demà, les obres continuaran a l'altre costat de la via. Durant tot el dia es tallaran dos dels quatre carrils de sortida de Barcelona. Això sí, per la nit l'avinguda Meridiana tornarà a recuperar la normalitat, circulatòriament parlant.

La companyia d’infraestructures ferroviàries preveu efectuar, aquest dissabte, el fresat, aglomerat i pintat dels quatre carrils d’entrada a l’avinguda Meridiana, mentre que diumenge es faria el mateix als quatre carrils de sortida. Tot plegat obligarà a desviar el trànsit rodat en alguns trams, que se senyalitzaran degudament.

Durant els 15 dies següents, es refarà la vorera del cantó mar, entre la cruïlla amb els carrers d’Olesa i Pegàs, de manera que es mantindran els passos de vianants provisionals. Entre el 14 i el 20 de novembre, s’ocuparà un carril en sentit sortida a les hores baixes per poder efectuar els treballs.

L’estació de la Sagrera, a bon ritme

Pel que fa a les obres de l’intercanviador de la Sagrera-Meridiana, s’està treballant en l’arquitectura i les instal·lacions. Al vestíbul, situat al carrer de Martí Molins, s’hi han fet ja les diferents dependències del personal de l’L1 de TMB i d’Adif, i les taquilles. També s’ha començat a substituir el paviment, el fals sostre, els llums, els conductes de ventilació i el parament vertical.