Pocs minuts després de les 11 del matí s'ha restablert la circulació a la ronda litoral en sentit Besòs entre el Poblenou i el Fòrum. Aquests han estat alguns dels primers vehicles que han estrenat el nou paviment. "Un centenar de tècnics i operaris han treballat des de les tres de la tarda d'ahir fins avui al matí per renovar el paviment del tram que va del túnel de Poblenou a la sortida 24." Uns treballs de millora que ja són evidents des de l'atura del Parc Esportiu de la Mar Bella fins a l'altura del carrer de Selva de Mar. De fet, en aquest punt les obres de millora són prou evidents. Durant prop de vint hores els operaris han renovat les capes intermèdies i la rodadura de tot l'ample de la calçada de la ronda litoral en sentit Besòs. Unes tasques que es fan per trams i que s'han de repetir com a màxim cada dècada. Perquè els operaris poguessin treballar, des d'ahir a la tarda fins aquest matí s'ha tallat l'accés a la ronda en sentit Besòs. Per això els vehicles eren desviats per la sortida 23 i es tornaven a incorporar a l'entrada 24 per l'Avinguda del litoral. Els operaris també han aprofitat per renovar la pavimentació del ramal de la sortida 24 en sentit Besòs. De cara a l'estiu està previst fer més actuacions en altres trams de les rondes.

El tram afectat per les obres i les cues ha estat el comprès entre el Poblenou i el Fòrum. A partir de les 11 h d’aquest dissabte la circulació s’ha restablert amb normalitat i la via ha quedat reoberta. Les tasques de manteniment han consistit en la renovació del ferm estructural i la capa de rodament: se n’ha extret el paviment vell i s’ha asfaltat de nou. Unes tasques que s’han de repetir cada vuit o 10 anys.  A més, s’ha repintat la senyalització horitzontal.

En total hi han treballat, des de divendres, durant tota la nit i fins dissabte al matí, 40 camions i un centenar de tècnics i operaris.