MERCEDES VIDAL, regidora de Mobilitat "Tota intervenció sobre l'espai públic necessita un ajustament i un període perquè tots ens hi poguem acostumar. És una novetat en una cruïlla on hi ha molt de trànsit, per això vam fer la prova prèvia per veure com es comprovava tot. Anem provant i si hi ha algun desajust estem a temps de corregir-lo perfectament."

El carril bici que creua la confluència amb el passeig de Gràcia i l’avinguda Diagonal a la plaça de Joan Carles I es va estrenar aquest dijous, després que l’Ajuntament n’hagi comprovat durant més d’una setmana les afectacions a la mobilitat. Malgrat tot, en aquests primers dies de funcionament s’hi han produït els primers problemes de convivència entre els vehicles de motor i els ciclistes. Durant el matí, quan hi ha més trànsit, molts cotxes es queden aturats enmig del carril bici i alguns, també les motos, intenten creuar-lo per accedir a Gran de Gràcia.

Des de la Regidoria de Mobilitat asseguren que es van fer proves i s’ha regulat el control semafòric per evitar aquestes situacions. Afirmen també que els ciclistes en fan una valoració positiva, però tot i això, no descarten realitzar ajustos a la zona si és necessari, ja que són conscients que es tracta d’una cruïlla amb molt de trànsit.