Amb motiu del Mobile World Congress, celebrat aquesta setmana a la Fira de Barcelona, l’aeroport de Barcelona-el Prat ha registrat 273 vols privats. Aquesta xifra suposa un augment del 157% respecte a una setmana habitual del mes de febrer. Pel que fa a les operacions d’aterratge i enlairament, s’han realitzat 2.901 moviments, cosa que suposa un 18% més d’operacions.

Pel que fa a la resta de serveis que ofereixen les dues terminals aeroportuàries, s’han incrementat les vendes a les botigues de l’aeroport un 44,4%, especialment a les botigues “duty free” i els locals de restauració. Els productes més venuts han estat els de gastronomia autòctona com ara el cava, el vi, el torró i els embotits ibèrics, així com també els productes relacionats amb el FC Barcelona i l’electrònica.

Per altra banda, els trajectes de taxi des de l’aeroport, tant des de la T1 com des de la T2, van ser un total de 70.440, xifra que suposa un augment del 50% respecte a una setmana habitual, i d’un 30% respecte al Mobile World Congress de l’any passat.