ANTONI POVEDA, vicepresident de Transport i Mobilitat de l'AMB "La penetració que té aquest servei, des de l'aeroport directe a la plaça Catalunya, ho farà compatible totalment amb el servei de metro, i fins i tot, en alguns moments, serà més competitiu."

Els usuaris de l’Aerobús, el servei d’autobusos que cobreix el trajecte entre la ciutat i l’aeroport, tenen des d’avui connexió a internet gratuïta per Wi-Fi a tots els vehicles de la flota, sense necessitat de fer cap registre previ. Aquesta és la principal novetat de la remodelació que s’ha fet a la flota de 30 vehicles que formen part del servei. A l’interior de cadascun dels vehicles també s’hi han instal·lat sis preses estàndard d’USB i tres càmeres de videogilància, un sistema que ja funciona amb èxit en altres serveis de la ciutat com el Nitbus.

La renovació també es nota a l’exterior dels autobusos, que s’han quedat gairebé nous. Els 30 vehicles de l’Aerobús tenen una antiguitat de cinc anys i ara, amb aquesta posada a punt estaran en perfecte estat per poder seguir funcionant fins que es posi en funcionament el metro fins a l’aeroport.

Els usuaris donen un aprovat alt a l’Aerobús

Durant la presentació de la renovació de la flota, que s’ha fet aquest matí, també s’han donat dades del grau de satisfacció dels usuaris de l’Aerobús el 2014. El servei treu bona nota, un 8,45, un notable alt. Una puntuació que ha anat creixent els últims anys. L’any passat el servei va tenir 5,2 milions de viatgers, cosa que representa el 13,8% dels trajectes que es fan a l’aeroport.