No hi ha canvis respecte als serveis mínims que es van decretar per a la vaga general del 29 de març. Els aeroports funcionaran a mig gas, com ja va passar amb la vaga anterior, en què es van garantir prop d’un 50% de les operacions. Segons Aena, tot dependrà de com s’organitzi cada companyia per garantir els serveis mínims i també de les empreses que tenen subcontractades que fan els serveis de terra.

Vueling ofereix als afectats flexibilitat per canviar els bitllets

La companyia ha emès un comunicat en què explica que els afectats podran canviar de forma gratuïta el seu vol a el següent que hi hagi disponible o bé podran demanar que se’ls retornin els diners. Els passatgers afectats només hauran de pagar en cas que canviïn un bitllet d’avió que tingui una tarifa diferent a la que havia comprat, és a dir que sigui més car.  En aquest cas hauran de pagar la diferència.  L’aerolínia es posarà en contacte amb els usuaris que hagin comprat el bitllet a través de la seva pàgina web, www.vueling.com, i que tinguin vols afectats.

Servis mínims per a l’AVE i la llarga distància

Es garantiran el 20% dels trens de llarga distància i de l’AVE. En el cas de Rodalies i dels trens regionals encara no es coneixen els convois que hi circularan perquè és competència de la Generalitat decretar-ne els serveis mínims.