El districte de les Corts tindrà la línia de bus ortogonal més llarga de Barcelona, 27 quilòmetres. L'H4 es posarà en funcionament a la tardor i unirà la Zona Universitària amb el barri del Bon Pastor, a Sant Andreu. Passarà pels barris de muntanya de la ciutat, que estaran molt més ben connectats amb el campus universitari. GUILLE VALLÈS, estudiant "Si és una línia que s'ha demostrat que la gent demanava aquests busos, em sembla bé, doncs millor per a tots." I, precisament, de la Zona Universitària surt també l'H6, el bus més utilitzat de la xarxa ortogonal de tot Barcelona, segons l'Ajuntament. Quan es posi en marxa l'H4, seran set les línies que passaran pel districte en algun punt del recorregut. Els veïns de les Corts estan contents amb la nova xarxa, però tot i això asseguren que hi ha aspectes que cal millorar. Creuen que caldria regular la freqüència de l'H8, perquè sovint els busos arriben massa junts i llavors augmenta el temps d'espera. PEDRO ALONSO, AV Avinguda de Xile "Al ser tan largo el recorrido y ir por zonas donde las calles son estrechas, esto hace que poco a poco un autobus y el otro se vayan juntando mucho, porque el primero coge mucha carga y el que viene detrás sale inmediatamente." Igualment, demanen que l'H10 tingui una parada a la riera Blanca i no passi de llarg com fins ara. Amb aquesta nova parada asseguren s'aconseguiria que els usuaris poguessin fer transbordament al metro més fàcilment. A més, demanen que augmenti la freqüència de pas d'altres busos com el 50, el 74 i el 75, que tenen intervals de fins a 20 minuts d'espera.

Les Corts tindrà la línia de bus ortogonal més llarga de Barcelona. Al llarg de 27 quilòmetres, la nova línia H4 unirà la Zona Universitària amb el barri del Bon Pastor, a Sant Andreu, passant pels barris de muntanya de la ciutat.

L’H4 es posarà en marxa a la tardor i unirà  la Zona Universitària amb el barri del Bon Pastor, a Sant Andreu. Un cop entrin en funcionament els nous busos, el districte tindrà set línies de la xarxa ortogonal. La singularitat d’aquesta és que es convertirà en la línia més llarga de tota la xarxa de bus de Barcelona: 27 quilòmetres.