La boira ha obligat a activar aquest diumenge el procediment de baixa visibilitat a l’aeroport del Prat. Concretament s’està deixant més temps entre aterratges i sortides i també s’obliga els avions a tenir una atenció especial en la il·luminació. Aquest migdia, però, la situació ha millorat i s’ha pogut desactivar aquest procediment.

El problemes de visibilitat, però, han causat algunes alteracions al trànsit aeri. Aquest dilluns s’han cancel·lat tres vols al Prat: un que havia de sortir cap a Liverpool i dues arribades (un vol provinent de Palma de Mallorca i l’altre, de Lanzarote). També s’estan registrant alguns retards, ja que s’han hagut de recol·locar alguns dels vols que es van cancel·lar ahir. Des d’Aena esperen que la situació no provoqui gaires problemes. De fet, diuen que avui és un dia més tranquil quant al nombre d’operacion. Aquest dilluns hi ha 556 vols previstos, mentre que un dia normal el nombre d’operacions supera els 800.

Des que va començar l’episodi de boira, aquest diumenge a la tarda, s’han cancel·lat 18 vols i se n’han hagut de desviar 13 més a altres aeroports, com el de Palma, Girona o Perpinyà.