TMB ja ha instal·lat els quatre quioscos de venda i informació de la T-Mobilitat, que està previst que es posi en marxa en fase de proves a finals d’aquest mes de juny, coincidint amb el Mobile World Congress (MWC). L’operador de transport públic ha emplaçat les oficines d’atenció temporals a les estacions de metro de Lesseps (L3), Arc de Triomf (L1), Espanya (L1 i L3) i la Torrassa (L1, L9 i L10).

En els quatre casos, les marquesines es troben encara inactives i protegides per unes tanques. La imatge ha generat força expectativa i alguns comentaris per part d’alguns usuaris a través de les xarxes socials.

Quan es posin en marxa, en aquestes marquesines els usuaris podran informar-se dels avantatges de la T-Mobilitat, així com donar-se d’alta del servei. Per fer els tràmits, però, caldrà demanar cita. També es podrà acudir a les quatre oficines d’atenció presencial de què ja disposava TMB a les estacions de metro de Diagonal (L3 i L5), Universitat (L1 i L2), la Sagrada Família (L5 i L2) i la Sagrera (L1, L5, L9 i L10). Així mateix, es posarà en marxa l’oficina de la T-Mobilitat, situada a la Gran Via, i la resta d’operadors també podran reforçar el servei d’atenció al client.

Més personal per a TMB

La posada en funcionament d’aquestes quatre oficines temporals de TMB té com a objectiu “reforçar els canals d’atenció presencials i telemàtics” amb previsió d’una “demanda important” per l’inici de la fase de proves de la T-Mobilitat. A cadascun d’aquests punts hi treballaran simultàniament tres persones i, en funció de les hores, caldrà preveure diversos torns. Per tant, TMB ha confirmat a betevé que aquest reforç del servei suposarà la contractació de personal extra, tot i que encara no l’ha pogut quantificar.