Indicació Google Maps confon conductors Glories

El túnel de Glòries ha canviat la mobilitat a la zona. De moment, però, Google Maps no ha actualitzat els mapes i les seves indicacions confonen els conductors quan arriben a Glòries. L’error és que el GPS de Google encara fa girar pel lateral de la Gran Via els vehicles que pugen pel carrer de Badajoz i volen sortir de la ciutat per la C-31. Una maniobra que aboca els cotxes a un carril exclusiu de bus, taxi i veïns i que els obliga a anar fins a l’altura del carrer de la Selva de Mar per poder-se incorporar a la C-31.

Un senyal erroni també confon els conductors

Les indicacions de Google Maps, però, no són les úniques que han confós els conductors que han circulat aquesta setmana per les Glòries. Els primers dies de funcionament del túnel, un senyal erroni de l’Ajuntament a la part alta del carrer de Badajoz que permetia els vehicles girar cap a la Gran Via per incorporar-se a la C-31, també podria haver contribuït al tap circulatori de Glòries.

Padilla i Selva de Mar, els únics accessos a la C-31

Arran de la posada en marxa del túnel de Glòries en direcció sortida de la ciutat, els únics accessos al tronc central de la Gran Via per agafar la C-31 són al carrer de Padilla i al de la Selva de Mar. Per tant, queda prohibit girar cap a la dreta als carrers de Badajoz i la Llacuna.