Un veí ha presenciat com una quarantena de vaguistes han increpat un taxista que circulava pel carrer de Numància passades les 14.30 h. El conductor ha decidit baixar del vehicle per parlar amb els piquets. En aquell moment li han demanat el justificant de quants euros havia facturat al llarg del dia i quantes hores havia treballat. A continuació, han començat a colpejar el vehicle i han intentat arrencar la llum verda del sostre. Minuts després, el conductor ha pujat al turisme i s’ha allunyat.

El testimoni que ha enregistrat les imatges assegura que, durant el matí de la vaga convocada per Elite, s’han produït altres incidents en aquest punt a tocar de l’estació de Sants. Explica que grups de piquets més reduïts, d’unes set persones, també han increpat altres taxistes que han optat per treballar i els han colpejat i fet pintades al cotxe. Afegeix que, fins i tot, han fet sortir una clienta d’un vehicle.

A l’avinguda Diagonal a l’alçtura de l’avinguda de Sarrià, també s’han produït enfrontaments entre els taxistes que han secundat la vaga contra l’aplicació Uber i els que han seguit treballant. Els piquets han trencat la porta i els vidres d’uns vehicles i un conductor n’ha resultat ferit. Finalment, un vaguista ha estat denunciat pels Mossos d’Esquadra.