incendi ronda litoral túnel
Foto: Servei Català de Trànsit

Un incendi a la ronda del Litoral ha obligat a tallar aquesta via en els dos sentits de la marxa durant uns minuts i ha provocat cues quilomètriques. El foc s’ha produït a l’interior del túnel, a l’altura de la Barceloneta sentit Besòs. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), malgrat que s’ha reobert el trànsit de vehicles, hi ha uns sis quilòmetres d’aturades i la situació no es normalitzarà fins d’aquí a una estona.

Les flames, a tocar de la sortida 23, han estat molt aparatoses i han originat molt fum. Si bé s’ha trigat poca estona en extingir l’incendi, el trànsit ha quedat tallat més estona, mentre es feien tasques de ventilació i es garantia una bona visibilitat.

Segons han apuntat fons municipals a betevé, sembla que l’incendi s’ha originat en un punt amb vegetació.

Diversos incidents a la ronda del Litoral

La ronda del Litoral, o B-10, és una via molt concorreguda de Barcelona per part dels vehicles privats i escenari de diversos incidents, com accidents. Recentment, va haver-hi un accident a la zona del port amb cues quilomètriques. Fa poc més d’un mes, el 25 d’abril, també va produir-se un sinistre que va provocar moltes retencions.