cotxes aparcats ronda feria abril

Els veïns dels voltants del Parc del Fòrum han patit aquest cap de setmana les conseqüències de la celebració de la Feria de Abril 2022. La imatge més sonada que ha deixat l’esdeveniment, que han fotografiat alguns residents, és la de cotxes aparcats a les voreres, al davant de guals i, fins i tot, a l’accés a la ronda del Litoral, just enfront del Fòrum.

Des de l’AV del Besòs i el Maresme denuncien que aquest cap de setmana els veïns de la zona han trigat entre tres quarts i una hora a trobar aparcament o han hagut de fer-ho fora del barri a causa de la gran afluència de vehicles.

Cotxes aparcats en ple carril de circulació

En les fotografies captades pels veïns poden apreciar cotxes aparcats en carrils de circulació amb persones entrant i sortint dels vehicles. Ramon Tur, de l’AV del Besòs i el Maresme, explica que molts residents no han pogut aparcar en les zones on ho fan sempre durant el cap de setmana a les hores en què estava oberta la Feria de Abril. A més, concreta que els problemes d’aparcament han arribat fins al sector nord del barri, al carrer de Cristóbal de Moura.

Segons fonts de la Guàrdia Urbana, es van denunciar els vehicles que estaven mal estacionats al vial d’accés a la ronda i fins i tot hi va actuar el servei de grua.

Gent entrat i sortint dels vehicles estacionats a l’accés de la ronda del Litoral

Aparcats a les voreres i al davant de guals

Des del Moviment Diagonal Mar asseguren que els problemes d’aparcament han crescut des que no es pot aparcar a l‘esplanada del costat del Fòrum. Diuen que el solar absorbia fins a 5.000 vehicles, que ara han d’estacionar en altres llocs. “El que no pot ser és que tu treguis el cotxe del pàrquing i no puguis sortir, que no puguis caminar perquè hi ha tot de cotxes a les voreres”, explica Mari Carmen García.

Cotxes aparcats a sobre de la vorera a la zona del Parc del Fòrum

La Feria de Abril d’aquest any ha estat tot un èxit d’assistència: aquest dissabte al vespre, fins i tot, s’hi va haver de tancar l’accés en superar-se l’aforament de 25.000 persones.

Segons fonts de la Guàrdia Urbana, es van denunciar els vehicles que estaven mal estacionats al vial d’accés a la ronda i fins i tot hi va actuar el servei de grua.