L1 de metro

La nit de Cap d’Any a Barcelona concentra una mobilitat extraordinària. Per agilitzar els trajectes i evitar el trànsit de cotxes, el metro tornarà a funcionar de forma ininterrompuda. Vuit línies i 158 estacions funcionaran des de les 5 del matí de dimarts, 31 de desembre, fins que finalitzi el servei de dimecres, 1 de gener, a les 12 de la nit. És a dir, es donarà servei 43 hores sense interrupció.

Per donar servei a la demanda d’usuaris, també es posa en marxa un dispositiu especial: des de les 10 de la nit de dimarts fins a les 2 de la matinada de dimecres els trens circularan a intervals de 4-5 minuts a les línies 1, 3 i 4 del metro, i d’entre 7 i 8 minuts a l’L2 i l’L5.  Les tres hores següents, entre les 2 i les 5 del matí, els trens circularan amb una freqüència de pas de 5 minuts a la línia 4 i de 7-9 minuts a la resta de línies de la xarxa.

Per arribar a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, l’Ajuntament recomana utilitzar l’estació d’Espanya (L1 i L3), la més propera, i també les d’Hostafrancs (L1), Tarragona (L3), Rocafort (L1) i Poble Sec (L3). Un desplegament especial de personal ajudarà a regular els fluxos de passatgers en aquestes estacions a l’inici i final de la festa.

Desviaments de línies de bus

A causa dels preparatius de la festa de Cap d’Any, als voltants de l’emplaçament hi haurà desviaments en les línies 13, 23, 55 i 150 del bus. Les afectacions es podran ampliar a altres línies segons les restriccions de trànsit que s’apliquin a la plaça d’Espanya el mateix dia 31 i l’afluència de públic.