horari metro barcelona Sant Joan 2022

La xarxa de transport públic ampliarà l’horari durant la nit del Sant Joan 2022. L’Autoritat Metropolitana del Transport (ATM) ha anunciat que reforçarà el servei de metro, tramvia i NitBus durant la revetlla amb l’objectiu de garantir la mobilitat ciutadana. Vols sortir a celebrar la popularment coneguda com la nit més curta de l’any? A continuació et detallem l’horari del metro de Barcelona, TRAM i FGC pel Sant Joan 2022.

Horari del metro de Barcelona pel Sant Joan 2022

El metro de Barcelona funcionarà durant tota la nit la revetlla de Sant Joan 2022. Els combois circularan de forma ininterrompuda durant 45 hores, des de les cinc de la matinada del dijous 23 fins a les 2 h del divendres 25. A més, segons ha comunicat l’ATM, s’ampliarà la freqüència de pas de la Línia 4 de metro. Els trens passaran cada vuit minuts.

Horari del TRAM, FGC i busos Rodalies per la revetlla de Sant Joan

El TRAM també donarà servei ininterromput durant la revetlla de Sant Joan. En canvi, els trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) deixaran de funcionar a les dues de la matinada, igual que qualsevol altre feiner vigília de festiu. El servei es recuperarà a les cinc de la matinada de l’endemà.

Rodalies de Catalunya tampoc no ampliarà l’horari, però sí que incrementarà l’oferta de places amb 10.500 d’addicionals per reforçar la capacitat dels trens que connecten Barcelona amb altres poblacions costaneres. S’ha previst la circulació de cinc trens especials.

TMB preveu mantenir l’oferta de busos d’un dia feiner, tant per la revetlla com pel dia Sant Joan. El NitBus, en canvi, sí que reforçarà algunes línies concretes entre les 23 h i les cinc de la matinada.

Més personal i neteja a les estacions

La xarxa de transport públic augmentarà el personal a trens i estacions per atendre l’augment de volum de passatgers. A més, es reforçarà la neteja i la seguretat a les parades amb més viatgers. L’ATM també recorda que l’ús de la mascareta és obligatori a tota la xarxa de transport públic.