Jordi Perat Limusina Hummer

Diumenge al matí una limusina Hummer es va quedar encallada en intentar girar en un dels carrers del barri vell de Sant Andreu. Tot i els intents per ajudar el conductor a fer la maniobra, finalment el vehicle, de set metres, va haver de fer marxa enrere i desistir. Una imatge curiosa, que es va difondre a través de Twitter, i que amaga la història del passatger de la limusina: el Jordi Perat.

“Mira, una Hummer. Això ho aguanta tot”

El Jordi és veí de Sant Andreu de tota la vida. Diumenge era el seu aniversari, feia 70 anys, i la seva filla, la Marian, li va voler fer una sorpresa. Va pensar que un viatge en limusina li faria il·lusió. Sobretot si el vehicle era una Hummer, una coneguda marca americana de tot terreny. «Quan mirem pel·lícules de guerra sempre dic: ‘Mira, una Hummer’, Això ho aguanta tot», reconeix en Jordi.

En Jordi, amb la seva família, gaudint del passeig amb la limusina Hummer

Encallats camí del restaurant

La Marian la va encertar. El regal, una hora en una limusina Hummer de set metres de llarg recorrent Barcelona, i acompanyat amb la dona i els nets, va ser tot un èxit. El problema va arribar quan el conductor de la limusina els duia al restaurant de Sant Andreu on celebraven el dinar familiar. Quan va intentar girar pel carrer d’Agustí i Milà amb Segarra, el vehicle s’hi va quedar encallat.

Les peripècies del vehicle maniobrant es van difondre a Twitter i en Jordi, sense voler-ho, s’ha fet famós al barri. Assegura que el conductor seguia la ruta que li marcava el GPS però que els darrers canvis en la mobilitat als carrers del barri li van jugar una mala passada. “Va anar de 20 centímetres”, assegura. Pel Jordi, tot plegat va ser una anècdota en un dia que, reconeix, va ser “rodó”.