Diversos barcelonins s’han preguntat aquests darrers dies de confinament pel coronavirus de qui és l’helicòpter que ha sobrevolat diversos zones de la ciutat. Segons ha pogut saber betevé, es tracta d’una productora audiovisual que està filmant imatges des de l’aire de la Barcelona confinada.

La productora ha ofert la gravació a diversos mitjans de comunicació i està sobrevolant pel nucli urbà amb l’autorització corresponent. Segons les fonts a què ha tingut accés betevé, aquest helicòpter va volar aquest dissabte sobre la ciutat i també té permís per fer-ho durant aquest diumenge.

A banda d’aquest vol privat, els Mossos d’Esquadra també han alçat el seu helicòpter aquests dies. De fet, els cossos i forces de seguretat de l’Estat són els únics que tenen permès sobrevolar els nuclis urbans sense demanar-ne una autorització expressa. Segons fonts dels Mossos, aquest diumenge l’han fet servir una estona al migdia. Alguns usuaris de Twitter l’han vist a la platja de la Barceloneta.

A banda de l’helicòpter, els Mossos també han alçat drons a través dels quals es van poder veure les primeres imatges de la Barcelona confinada o l’aspecte de la Rambla aquesta diada de Sant Jordi.