bicitaxis

La Guàrdia Urbana ha denunciat 85 bicitaxis en només un dia, aquest dissabte, al litoral de Barcelona. La policia municipal ha desplegat un nou dispositiu de control de vehicles de mobilitat personal punts de Ciutat Vella i Sant Martí, amb de “corregir possibles conductes irregulars”, així com per “revisar les condicions tècniques dels vehicles”. De fet, l’Ajuntament ja va avisar que intensificaria la vigilància dels bicitaxis per regular-ne la circulació i evitar incompliments de la normativa.

Es tracta d’una operació conjunta entre la Policia Portuària, Inspecció del Treball de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i BSM, segons ha fet públic el cos policial municipal a través de Twitter.

A banda dels 85 bicitaxis, s’ha denunciat vuit conductors de patinets elèctrics. La Urbana també ha aixecat una acta d’Inspecció del Treball i ha traslladat 11 vehicles al dipòsit municipal perquè no tenien la documentació en regla. A més, un conductor ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia i hi ha una persona investigada per presumpta falsedat documental.