Una trentena de persones van entrar la nit de Cap d’Any a l’estació de metro de la Trinitat Nova per pintar els combois que hi havia aturats a les andanes, amb les instal·lacions en funcionament. L’acció es va produir poc abans de les 12 de la nit, coincidint amb les campanades, a la Línia 3. Quan els agents de seguretat van intervenir-hi, van poder retenir un dels presumptes autors dels fets i el van posar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

El suposat grafiter va ser identificat per la policia, en espera que TMB presenti denúncia pels fets. Els altres van poder fugir i s’està pendent de la denúncia de la companyia per poder començar la investigació per acreditar-ne la identitat.

L’empresa assegura que ja està treballant per poder presentar la denúncia, per a la qual expliquen que primer han de quantificar els danys causats. Els assaltants van pintar els dos trens que en aquell moment hi havia a les andanes de l’estació, en una nit en què el metro no va deixar de funcionar per garantir la mobilitat durant la celebració de la nit Cap d’Any. De fet, el suburbà va funcionar durant 67 hores seguides.