A les 11.30 h de diumenge, la banda mar del tambor va quedat tancada a la circulació per sempre. Ara el trànsit de la Gran Via en sentit Besòs es desvia per la banda muntanya, que no s’enderrocarà fins a l’estiu. Mentrestant, el trànsit de la Gran Via en sentit Llobregat circula des de dissabte pels tres carrils que s’han habilitat arran de terra, amb possibilitat de desviar-se també cap a la Meridiana, Independència o Diagonal.

Els desviaments no han causat retencions gaire importants al llarg del cap de setmana ni l’operació tornada. Només hi va haver problemes dissabte al matí mentre s’acabaven de condicionar els tres carrils del desviament en sentit Llobregat. I diumenge fins que es va desviar el trànsit en sentit Besòs cap al viaducte del costat muntanya, perquè durant unes hores només va quedar un carril obert per sortir del centre de la ciutat per les Glòries.

Aquesta és la segona setmana amb complicacions de trànsit a l’entorn de l’anella viària de les Glòries. La setmana passada es va tancar la circulació per la rotonda inferior que envoltava la plaça. Els treballs d’aquesta fase de l’enderroc de les Glòries s’allargaran fins al juny i posteriorment es procedirà a enderrocar també la part muntanya del tambor. Durant aquests mesos també es construiran els nous vials de la Gran Via que travessaran el centre de la plaça.