Fum a Sants per la frenada d'un tren
Foto: @llvmascarell

Una gran fumarada ha obligat a evacuar durant uns minuts quatre vies de l’estació de Sants, les 7, 8 9 i 10. Segons fonts de Renfe, la causa ha estat un tren que hi ha entrat amb el fre mig activat i el fregament amb els raïls ha provocat el fum. Per precaució, s’ha fet pujar tots els viatgers al vestíbul. Adif ha activat els ventiladors i, segons ha informat Renfe, al cap de set minuts s’ha pogut restablir la normalitat.

Fonts de Renfe han destacat que no es tracta d’un fet extraordinari i que el fet que hagi passat en una estació àmplia com Sants ha facilitat les tasques de ventilació. De fet, a mitjans d’octubre hi va haver una incidència semblant a l’estació de Catalunya. Fonts de la companyia remarquen que, en aquest cas, les dimensions de les instal·lacions fan més difícil eliminar el fum.

En un primer moment alguns usuaris s’han pensat que la causa del fum era un incendi i han penjat missatges en aquest sentit a les xarxes socials. Tot i això, Renfe ha desmentit que hi hagués foc.