Després de la demanda del sector del taxi, finalment l’IMET ha autoritzat senyalitzar una parada a la sortida del recinte de vacunació massiva de Fira de Barcelona i ha començat a funcionar aquesta setmana. Segons ha informat l’organisme a les xarxes socials, la parada està situada a l’avinguda de Rius i Taulet i té capacitat per a sis o set vehicles. La parada està senyalitzada, però no se sap que passarà un cop passi la campanya de vacunació, perquè totes les parades s’ubiquen en funció de la demanda del taxi i, per tant, dependrà de si aquesta es manté.

Fins ara, els taxistes esperaven els clients en doble fila i, en moltes ocasions, la Guàrdia Urbana els alertava que havien de marxar. El Sindicat del Taxi de Catalunya celebra que s’hagi senyalitzat la parada.

També ho ha fet Élite Taxi que celebra la rapidesa en instal·lar-la. Els taxistes que ja l’estan fent servir diuen que era un servei molt necessari.

Sense parades a prop

Tot i el risc de ser sancionats els taxistes seguien agafant els clients en aquest punt. Argumentaven que hi havia molta demanda i que les parades més properes estaven situades a la plaça d’Espanya o al carrer de Lleida i que això dificultava la mobilitat de les persones grans. Ara, finalment podran agafar taxis en aquest espai.