Des d’aquest matí, l’entrada dels cotxes a Barcelona per la Diagonal recupera la normalitat. Des del 31 de maig, la calçada lateral estava tallada a l’altura de l’avinguda d’Albert Bastardas, on els vehicles que hi arribaven es desviaven cap a la calçada central. El tram tallat, fins a l’avinguda del Doctor Marañón, s’ha reobert aquest dissabte i els vehicles ja poden seguir directament pel lateral cap a les Corts. Aquesta reobertura s’ha avançat 10 dies per tal de facilitar l’entrada a Barcelona a partir de la setmana vinent que comença el curs escolar.

Dilluns també es restablirà l’accés al vestíbul de l’estació de metro de la Línia 3 de Zona Universitària, tancat des del 25 de maig. Durant aquests mesos, s’hi ha construït un ascensor que comunica aquest vestíbul amb l’andana des d’on surten els combois en sentit Trinitat Nova. Per tal d’adaptar l’estació a persones amb mobilitat reduïda, també s’han eliminat diversos trams d’escales en aquest vestíbul.

Per baixar a l’andana del cantó muntanya, on arriben els metros de l’L3, ja hi havia ascensor. Però l’estació no quedarà del tot adaptada fins al febrer de l’any vinent, quan, amb l’entrada en servei del tram de l’L9 que arribarà a l’aeroport, hi haurà un ascensor que connecti el vestíbul amb el carrer. Les obres d’aquest altre ascensor continuen, tot i que sense afectació per als usuaris.