El líder d’ERC, Alfred Bosch, veu viable la connexió del tramvia per l’avinguda Diagonal però titlla de guirigall el debat que s’ha generat al govern municipal sobre si ha de travessar el futur parc de les Glòries. Els demana concreció i assegura que per a Esquerra hi ha altres prioritats de mobilitat, com les obres de l’estació de la Sagrera o la finalització de les línies de metro L9 Sud i L10.

Esquerra Republicana celebren aquest dissabte la jornada de mobilitat Mancances i Oportunitats de la Xarxa Ferroviària Metropolitana. En el marc d’aquest debat, el líder municipal, Alfred Bosch, ha demanat que la ciutat prioritzi les obres de la Sagrera i les línies de metro L9 Sud i L10. Bosch ha explicat que els veïns fa anys  que reivindiquen aquestes infraestructures i ha assegurat que són necessàries per “millorar la connexió” entre barris.

Sobre la unió del tramvia per l’avinguda Diagonal, una qüestió que ha generat molta polèmica a l’Ajuntament, Bosch la veu viable però titlla de guirigall el debat que s’ha generat al govern municipal. Demana que PSC i BComú, els dos partits de govern, es posin d’acord i elaborin propostes clares sobre si el tram ha de travessar o no la plaça de les Glòries.